Velkomstdrinken “Hugo”

5. mai 2019
Hugo - mat for 2 - forfriskende drink med hylleblomstsaft prosecco isbiter og sitronmelisse

“Hugo” som velkomstdrink eller bare litt godt i glasset en varm sommerkveld – “Hugo” er min nye favoritt.

Første gang jeg møtte “Hugo”, var på en hotellbar-til-hotellbar-runde i Oslo for noen lørdager siden. Andre gangen, introduserte jeg denne velsmakende velkomstdrinken for noen venninner på et plastikkparty jeg hadde her hjemme, og sist vi hadde ham på bordet, var i påsken, da vi var på hytta.

Vinmonopolet hvor jeg bor, hadde ikke likøren, og derfor valgte jeg å bruke hylleblomstsaften. Nå har jeg også fått tak i likøren, og jeg synes faktisk at begge variantene er like gode.

Jeg laget velkomstdrinken “Hugo” av

  • Hylleblomstsaft eller Hylleblomstlikør (om du får tak i det)
  • Prosecco (Bris for den alkoholfrie varianten)
  • isbiter (mange)
  • sitronmelisse (skal egentlig være mynte)

Blandes til ønsket smakskombinasjon og nytes.

Hugo - mat for 2 - forfriskende drink med hylleblomstsaft prosecco isbiter og sitronmelisse

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar