Topp 10 innlegg 2018

30. desember 2018
Topp 10 innlegg 2018 Mat for 2

Topp 10 innlegg 2018 viser at kaker og bakst er og blir populært blant mine lesere. Poteter som er å finne på toppen, er ofte å finne på topplistene, og det er veldig morsomt å se at jeg får full klaff (når dette gjentar seg) på det jeg deler.

Året 2018 har vært et opplevelsesrikt år hvor jeg bl.a. har kunnet feire innlegg nr. 1000 på en av mine andre blogger Idéfull – Toves matglede. Med 137 innlegg her inne, har jeg noen igjen for å klare å ta igjen dette.
I tillegg har jeg startet nok en blogg, og denne gangen er det en samleside for vafler. Alle typer vafler er velkommen på Vaffelkos.

Jeg har begynt å male, og 2019 ser ut til å bli et spennende år i den avdelingen, for jeg skal ha utstilling i Lillestrøm i mars. Håper å se deg der.

I mellomtiden deler jeg mine smakfulle idéer av hjertens lyst, og har du noe du ønsker å se mere av her inne, må du gjerne komme med forslag til meg. Takk for følget så langt.

Topp 10 mest besøkte innlegg på Mat for 2 i 2018 er
  1. Ovnsbakte potetskiver
  2. Luftige horn
  3. Saftig sjokoladekake
  4. Mandelkuler
  5. Suksessterte
  6. Lite sukkerbrød
  7. Luftig loff
  8. Lettvint ostekake
  9. Pasta med proseccosaus
  10. Kyllingsnadder – fargerik gryte

Topp 10 innlegg 2018 Mat for 2

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar