Tomatsuppe for 2

15. mai 2017
Tomatsuppe med kjøttboller og egg

Tomatsuppe for 2 – Denne smakfulle tomatsuppen kan serveres med kjøttboller om det ble noen igjen fra denne pastamiddagen, kokt egg og brød.

Tomatsuppen er lagd av

  • 400 g hakkede tomater på boks
  • 400 g ferske tomater i biter
  • Basilikum – 1 håndfull frisk og hakket
  • 1 dl vann (eller mer om du ønsker, men start med 1 dl)
  • 1 ss sukker
  • Litt olivenolje
  • Smak til med salt eller ev. annet krydder som f.eks. chili

Ha alt en kjele og kok i ca. 15 minutter. Husk at størrelsen på tomatbitene avgjør lengden på koketiden.

Ha i litt mer vann om du skulle ønske det.

Tomatsuppe med kjøttboller og egg Tomatsuppe med kjøttboller og egg

print

Relaterte innlegg

2 Comments

  • Reply Liv Leonhardsen 27. januar 2019 at 12:44

    Den tomatsuppa blir nok forsøkt laget en av de nærmeste dagene. Den så himla god ut 😀

    • Reply Tove 27. januar 2019 at 23:09

      Takk, Liv, det var hyggelig å høre.

    Legg igjen en kommentar