Tomatsaus til pasta og kjøttboller

15. mai 2017
Tomatsaus til pasta og kjøttboller

Tomatsaus til pasta og kjøttboller – En rask, smakfull og lettvint middag for to, med kjøttboller som også kan brukes i en tomatsuppe neste dag, om det blir noen igjen da.

Tomatsaus for to ble lagd av

  • 1 boks hakkede tomater (400 g)
  • 2 ( 3) hakkede fedd hvitløk – 2 stk er egentlig nok, men om du liker hvitløk like mye som meg…
  • Kapers – mengde etter ønske (husk at de er salte)
  • Basilikum – håndfull frisk basilikum hakket
  • Smak på sausen før du eventuelt tilsetter salt

Ha alt i en kjele og kok i 10 – 15 minutter.

Kokes mens pastaen av ønsket type koker. På bildet er det brukt Giradole Torsades.

Serveres med godt brød, hjemmelaget om du har tid, kjøttboller, pasta, kanskje litt hjemmelaget pesto, og revet parmesan.

Tomatsaus til pasta og kjøttboller

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar