Syltet rødløk

21. juni 2018
Syltet rødløk

Syltet rødløk lagde jeg fordi jeg ikke kunne finne dem i butikken når jeg trengte dem. Jeg brukte dem i en salat med røkt laks og kokt egg.

Om det kan gå i kategorien syltet rødløk, vet jeg ikke, men det ble uansett kjempegodt, og løken ble mye mildere enn når den spises rå.

Til en salat og litt til brukte jeg

  • 1 rødløk i skiver
  • 0,5 dl vann
  • 100 g sukker
  • 2 ss bringebæreddik

Første gang jeg lagde disse, kokte jeg løken i 15 minutter, men ved en senere anledning valgte jeg å koke dem kortere enn dette. Anbefaler å starte med å sjekke konsistensen på løken etter 5 minutter.

Syltet rødløk

print

Relaterte innlegg

2 Comments

  • Reply Lappeteppet/ Anja 9. juli 2018 at 10:46

    Bringebæreddik????

    Får man kjøpt slik?

    • Reply Tove 28. juli 2018 at 12:00

      Ja, det gjør man 🙂 Jeg kjøper det på Meny.

    Legg igjen en kommentar