Svinesnitzel med salat og dressing

16. mars 2019
Svinesnitzel med salat og bringebær - Mat for 2 - Tove Holter

Svinesnitzel med salat og dressing – en kjempegod og lettvint middag. Smakstilsett snitzelen med det du måtte ønske av krydder.

Til denne brukte jeg
  • indrefilet av svin
  • potetgull med salt og pepper
  • mel tilsatt ønsket krydder
  • egg
  • salat

Jeg delte svinefileten i ønsket størrelse biter og banket dem flate. Deretter dyppet jeg dem i mel, egg og panering.

Melblanding
  • 1 ts ingefær
  • 1/2 ts hvitløk
  • litt pepper
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss mel

Bland alt.

Eggdypping
  • 2 egg

Pisk egget.

Panering
  • Potetgull – salt og pepper

Knuses til smuler med stavmikser.

Jeg dyppet svinefiletene først i melblandingen, så i egget og så til slutt i potetgullsmulene.

Stekes i stekepanne og deretter noen minutter i ovnen til gjennomstekt, eller hele tiden i stekepannen. Du bestemmer.

Dressingen er laget av
  • 3 ss creme fraiche
  • 1 ts dijon sennep
  • kapers (ønsket mengde)

Vi spiste dette med salat og friske bringebær.

Svinesnitzel med salat og bringebær - Mat for 2 - Tove Holter Svinesnitzel - Mat for 2 - Tove Holter

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar