Porsjonsomelett med sopp og parmesan

18. juni 2017
Porsjonsomelett med sopp og parmesan

Porsjonsomelett med sopp og parmesan – Disse kunne jeg spist mange av…

Forrige uke skrev jeg om porsjonsomelett med spinat og fetaost på den andre bloggen min, og der ble jeg spurt om mengde egg om man skulle lage for 2. Ble litt usikker på hva jeg skulle svare, og ønsket å prøve meg fram før jeg gjorde det.

Jeg lagde 4 porsjonsomeletter med sopp og parmesan
  • 6 stk. aromasopp
  • 50 g sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss smør
  • 4 egg
  • 20 g revet parmesan
  • salt ved behov (ikke nødvendig etter hva jeg liker)

Finhakk sopp, sjalottløk og hvitløk med stavmikseren. Stek dette så sammen med smøret i ca. 5 minutter. Avkjøles litt.

Riv parmesan.

Bland egg, revet parmesan og soppblandingen. Ha i muffinsformer eller andre former om du har.
Jeg brukte den som er medium stor (den rommer 1 dl til kanten).

Stekes på 180 grader varmluft i ca. 15 minutter. Jeg lot dem stå i 17. Steketiden avhenger av størrelsen på formen og ovnen (alle ovner er forskjellige).

På bildet er de serverte med salat, ruccola, paprika, revet parmesan og erter. En lett og enkel lunsj som det passer godt med godt brød til.

Porsjonsomelett med sopp og parmesan

Porsjonsomelett med sopp og parmesan

 

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar