Pesto med pistasjnøtter

13. mai 2017
Hjemmelaget pesto med pistasjnotter

Pesto kan f.eks. lages med forskjellige nøtter, har du lyst har du lov…

Jeg har tidligere laget pesto med pinjekjerner, men denne gangen hadde jeg lyst til å prøve med pistasjnøtter. Det ble en veldig god pesto. Jeg har også lagd den av peanøtter, og det gikk også fint.

En god porsjon pesto ble laget av

  • 100 g pistasjnøtter
  • 140 g parmean
  • 5 fedd hvitløk
  • 40 g spinat
  • 1 stor potte basilikum
  • 50 g olivenolje ++ (start med 50 gram og tilsett mer til du er fornøyd med konsistensen)
  • litt salt

Ha alt foruten saltet i en foodprosessor. Kjør på til du er fornøyd med konsistensen. Smak ev. til med litt salt.

Serveres med en god pastarett eller på et ferskt brød. Nam 🙂

Kan også brukes som fyll i pestosnurrer, eller i dette rivebrødet.

Hjemmelaget pesto med pistasjnotter

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar