Pastasaus som varmer litt…

30. mars 2019
Sterk pastasaus - tomatsaus med chili - varmende pastasaus - chili og tomatsaus - mat for 2 - Tove Holter

Pastasaus som varmer litt… hvor mye regulerer du med hvor mye chili du bruker.

Denne sausen er lettlaget og smaker mye. Jeg renset en grillet kylling og hadde i sausen. Når du har den i, avhenger av hvor mye den må varmes opp før servering.

Pastasaus som varmer litt, er laget av
  • 6 grønne oliven
  • 50 g soltørkede tomater (i olje)
  • 1 flaske Passata (400 g – jeg brukte den fra Mutti)
  • 1 rød chili med frø (min var 14 g uten stilken)
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 dl vann
  • 1 ss sukker
  • 1 ss creme fraiche
  • smak til med salt

Kjør oliven, soltørkede tomater, chili og hvitløk til pure med stavmikseren. Det blir litt enklere om du også har oppi litt av vannet eller Passata.
Fres dette i litt smør/olje noen minutter og ha oppi resten av ingrediensene. La koke litt, ha oppi kyllingen og server med den pastaen du måtte ønske, salat, litt mer creme fraiche og brød.

Sterk pastasaus - tomatsaus med chili - varmende pastasaus - chili og tomatsaus - mat for 2 - Tove Holter

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar