Panerte kamskjell med potetgull

8. februar 2019
Pankopanert kamskjell - forrett

Panerte kamskjell med potetgull…

Vi var på hytta her en helg, og jeg skulle prøvelage forretten vi skal ha til en middag i slutten av februar. Fordi jeg glemte å kjøpe pankopanering (brødsmuler) i butikken på vei opp til hytta, bestemte jeg meg for å se hva vi hadde som kunne brukes i kjøkkenskapene når vi kom fram. Valget falt på en pose med potetgull (salt og pepper). Et godt valg skulle det vise seg… Hell i uhell.
Jeg har brukt tortillachips på samme måte før, da med torsk og kylling.

Panerte kamskjell med potetgull – Forrett til 2 er laget av 6 stk. kamskjell – 3 til hver

Melblanding

  • 1 ts ingefær
  • 1/2 ts hvitløk
  • litt pepper
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss mel

Bland alt.

Eggdypping

  • 1 egg

Pisk egget.

Panering

  • Potetgull – salt og pepper

Knuses til smuler med stavmikser.

Jeg dyppet kamskjellet først i melblandingen, så i egget og så til slutt i potetgullsmulene.

Stekes til ferdig og nytes med salat og chilisaus. Nam, dette ble godt.

Pankopanert kamskjell - forrett

Pankopanert kamskjell - forrett

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar