Kyllingkjøttboller med enkel tomatsaus – dag 1

27. januar 2019
Kyllingkjøttboller med enkel tomatsaus og pasta toppet med parmesan

Kyllingkjøttboller med enkel tomatsaus – disse kjøttbollene ble veldig gode og med en enkel tomatsaus som ble laget på 1-2-3, var middagen i boks ganske raskt i dag.

Planen er å lage en dag-2-rett med disse kjøttbollene, så vi får se hva som står på bordet i morgen.

14 stk. kyllingkjøttboller ble laget av

  • 400 g kyllingkjøttdeig – her kan du kverne kyllingfilet om du heller vil bruke det
  • 50 g revet parmesan
  • 1 stor neve finhakket frisk basilikum
  • 1/2 stangselleri (15 g i småbiter)
  • 2 ss olivenolje
  • kydder etter ønske – jeg brukte litt hvitløkspulver. I og med at jeg bruker parmesan, droppet jeg saltet.

Riv parmesan. Finhakk basilikum og stangselleri. Bland alt, form boller ønsket størrelse og stek til de er gjennomstekte.

Kok spaghetti og lag saus mens bollene stekes.

Enkelt tomatsaus er laget av
  • 1 glass tomatpesto (135 g pesto rosso fra Jacobs)
  • 1 dl kremfløte
  • 1 ss sukker

Kok opp. La putre litt. Ferdig.

Pasta

Kok opp ønsket mengde pasta og den typen dere liker.
Vi spiste spaghettini til, og den ferdigkokte spaghettinien ble rørt inn i sausen.

Serveres med salat og kankje et ferskt brød til. Toppes med revet parmesan.

Kyllingkjøttboller med enkel tomatsaus og pasta toppet med parmesan

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar