Koteletter med stekt eple

5. november 2019

Det er ikke så mye som skal til for å heve middagen et hakk. Stekt eple og løk gjør en enkel svinekotelett enda bedre. Hva du skal ha ved siden av, overlater jeg til deg å bestemme. Hos oss ble det poteter, av den moste typen. Jeg spiste dette bare som du ser på bildet. Godt og enkelt.

Koteletter med stekt eple er laget av

  • 1 eple
  • 1 stor sjalottløk
  • 1/2 ss smør
  • 1 ts sennep – dijon
  • 2 ss kremfløte – ønsker du saus i samme slengen, kan du bruke mer fløte og sennep, og kanskje til og med litt hvitvin om du har det stående
  • smak til med salt
  • Koteletter (kanskje ikke nødvendig å nevne…)

Skrell og skjær eplene i biter og løken i skiver. Stek dette i smør til det blir mykt (ønsket konsistens) og blankt. Det er godt om du ikke steker det helt mykt.
Tilsett sennep og fløte og smak til med saltet til slutt.

Nytes med det du måtte ønske av tilbehør.
Som du ser av bildet, ble mine koteletter dandert med gressløk og reddik. Tenker det også kan være godt med litt kapers til.

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar