Karrikylling

3. juni 2017
Karrikylling

Karrikylling – sterk eller mild, du bestemmer.

Jeg lagde en veldig smakfull karrikylling for 2 av

  • 3 stk kyllingfilet i biter (vi spiser mer kylling enn ris…)
  • 3 hakket sjalottløk
  • 4 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ss smør
  • 1 rød paprika i biter
  • 1/2 – 1 ss karripulver (smak deg fram)
  • 1 ts spisskumin
  • 1 ss paprikapulver
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 boks kokosmelk (jeg brukte en liten på 2,5 dl)
  • 1/2 potte hakket frisk koriander (andre halvparten brukes i disse korianderbrødene)

Del kyllingfileten i biter. Hakk løk og hvitløk og stek dette i smøret sammen med kyllingen noen minutter. Tilsett deretter paprikaen, krydderet (karri, spisskumin og paprika), tomatpuré og kokosmelk og bland godt. Ha koriander oppi og la koke i ca. 10 minutter.

Jeg valgte å servere med kokt ris og nan-/korianderbrød.

karrikylling

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar