Brokkolisalat

2. august 2020
Brokkolisalat - Oppskrift Mat for 2 - Inspirert av Tove Holter

Brokkolisalat – Jeg har stadig påstått at jeg ikke liker brokkoli. Det var helt til jeg smakte brokkolisalat med rå brokkoli. Nå holder det med å si at jeg ikke liker kokt brokkoli, for salaten var kjempegod.

Inspirert av brokkolisalaten vi fikk servert til middagen hos eldstemann her om dagen, stod denne på bordet hos oss noen dager senere.

Mengden nedenfor er nok til salat både dag en og dag 2.

Denne brokkolisalaten er laget av

  • 1 bunt brokkoli delt i små «busker»
  • 1/2 agurk i små biter
  • 1/2 granateple
  • Vårløk – ønsket mengde
  • Fetaost – ønsket mengde
  • Sprøstekt bacon

Sprøstek baconet.
Del brokkolien i små «busker» og agurken i små biter.
Skjær vårløk og del opp fetaosten (om du bruker en blokk og ikke biter i olje). Bland alt sammen med dressingen. Spar litt av granateple, vårløk og bacon for å bruke dette på toppen av salaten.

Dressingen til brokkolisalaten er laget av

Jeg gjorde det ganske så enkelt med dressingen…

  • 1/2 boks aioli
  • 2 ss creme fraiche

Vi spiste denne brokkkolisalaten som tilbehør til grillet indrefilet og kokte poteter som deretter ble stekt i panna.
Lag dressingen som du selv ønsker eller bruk en ferdig som passer om du har det stående.

Brokkolisalat - Oppskrift Mat for 2 - Inspirert av Tove Holter

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar