Blomkålsuppe

10. mai 2017

Blomkålsuppe med eller uten kylling og bacon.
Denne suppen er veldig enkel å lage, og så kan man selv bestemme tilbehøret. Gjør den til din egen.

Kremet blomkålsuppe ble lagd av

  • 350 g blomkål i biter
  • 4 dl vann
  • 1 dl kremfløte
  • 2 fedd hvitløk
  • smakes til med salt

Del vasket blomkål i biter. Kok alt foruten saltet til blomkålen er mør nok til å moses godt med stavmikseren. Koketiden avhenger av hvor store biter du har delt blomkålen i. Jeg delte blomkålen i små biter og lot det koke i 20 minutter.
Moses med stavmikser til fløyelsmyk konsistens. Når du er fornøyd med konsistensen på suppen, smaker du den til med salt.

Til suppen serverte jeg stekte kyllingbiter, sprøstekt bacon, stekt avocado og gressløk. Ønsket mengde.

Trenger du noe mer som metter, passer det jo godt med et ferskt brød eller rundstykker til.

Denne suppen gjør seg også godt som forrett, men da kanskje uten kyllingen.

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar