Baconsurret og fylt kylling med sopp

3. desember 2018
Baconsurret og fylt kylling med sopp og potetmos

Baconsurret og fylt kylling med sopp – middag dag 1

Endelig fikk jeg til noe godt som jeg har lyst til å dele med dere. Denne saftige kyllingen gjorde susen, og med den sprakk mislykketboblen jeg har vært i her inne.

En kjempegod middag som kan brukes til fest, søndagsmiddag eller som oss… en helt vanlig hverdag.

Baconsurret og fylt kylling med sopp er laget av
  • Kyllingfilet
  • Snøfrisk med kantarell – 1 pk
  • Bacon (1 pk tørrsaltet/6 skiver)
  • 100 g Aromasopp i biter
  • 150 g spinat
  • Litt smør til steking
  • 1 ts Sennep
  • 1 dl Fløte
  • Smak til med salt om du synes det er nødvendig
  • Gulrøtter
  • Rødkål
  • Granateple
  • Poteter = potetmos nok til 2

Skrell potene, skjær dem i biter og kok dem til de er møre.

Mens potene koker…
Skjær en liten lomme til osten (jeg brukte halve pakken, men mengden bestemmer du) i kyllingfileten og surr deretter bacon rundt den (jeg brukte 3 skiver bacon på hver filet).

Mens kyllingen godgjør seg i ovnen (180 grader i ca. 30 minutter), lager du tilbehøret.

Del soppen og stek den i litt smør sammen med spinaten. Mot slutten av steketiden har du i sennep, fløte og resten av Snøfrisken. Smak deg fram og tilsett salt om nødvendig. Med dette får du et smakfullt tilbehør og saus i samme slengen.

Riv gulrøttene og skjær rødkålen i strimler. Rens granateple og finn fram noen rubiner til å toppe maten med.

Mos potetene med smør og melk eller fløte om du vil, og smak til med ønsket krydder.

Nytes sammen med en du er glad i.

Baconsurret og fylt kylling med sopp og potetmos

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar