Arme riddere med parmesan

5. april 2020
Arme riddere med parmesan - parmesan ostesmørbrød - Oppskrift Mat for 2 - Inspirert av Tove Holter

Ostesmørbrød, parmesanblings, Arme riddere med parmesan osv. Kjært barn har mange navn…

Jeg lar meg av og til inspirere av matprogrammer, og denne gangen er det Nigella Lawson som laget Arme riddere med parmesan. Jeg lot meg friste!

Etter litt sparking bak, har jeg latt meg overtale til å lage noen egenproduserte videoer fra mitt kjøkken, og en av disse viser hvordan jeg lager disse. Videoen og flere av mine andre videoer finner på min Youtube-kanal.

Jeg valgte å bruke et grovt speltbrød, men jeg synes smakene slåss litt om oppmerksomheten, og kommer derfor til å velge et lysere brød neste gang.

Før jeg begynte med dynkingen av de Arme ridderne, stekte jeg baconet i ovnen.

Sprøstekt bacon i ovnen

  • Bacon – ønsket mengde

Fordeles på et bakepapirkledd stekebrett. Jeg dekker også baconet med et bakeark. Dette fordi jeg opplever mindre stekeos om jeg gjør det.

Stekes midt i ovnen på 180 grader i 20 – 30 minutter. Kommer an på ovnen.

Blandingen jeg dynket brødskivene i, er laget av

  • 2 egg
  • 2 dl melk
  • 1 ts Dijon sennep
  • 50 g revet parmesan
  • litt salt

Bland alt og la brødskivene trekke i blandingen.

Stekes gyldne i litt smør.

Jeg valgte å toppe disse Arme ridderne med

  • Avocado
  • Tomat
  • Ristede pinjekjerner
  • Litt mer revet parmesan
  • Spirer
  • Litt kruspersille
  • Sprøstekt bacon

Nytes alene eller sammen med en du er glad i.

Arme riddere med parmesan - parmesan ostesmørbrød - Oppskrift Mat for 2 - Inspirert av Tove Holter Arme riddere med parmesan - parmesan ostesmørbrød - Oppskrift Mat for 2 - Inspirert av Tove Holter

print

Relaterte innlegg

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar